W.A. Mozartin jalanjäljissä

W.A. Mozartin jalanjäljissä

Hinta/henkilö alkaen € 42.10

W.A. Mozartin jalanjäljissä on ainutlaatuinen kierros, jonka aikana näet paikkoja, joissa säveltäjänero Mozart Prahassa asui.

Tämä on tilaisuutesi oppia, miksi prahalaiset toivottivat Mozartin niin lämpimästi tervetulleeksi, miksi he rakastivat häntä niin suuresti ja miksi hänen musiikkinsa on valloittanut kaikkien sydämet tässä maassa nykypäivään saakka.

Aloitamme jalkaisin kävellen vanhankaupungin halki pysähtyen Kultainen enkeli -talossa ja Säätyteatterissa. Don Giovannin maailmanensi-ilta oli Säätyteatterissa 29. lokakuuta 1791. Kolmen kultaisen leijonan on paikka, jossa Mozart asui toisen Prahan-oleskelunsa aikana.

Seuraavaksi hyppäämme raitiovaunuun kohti Pientä puolta käydäksemme Tsekin museon musiikkinäyttelyssä. Sitten matkaamme köysiradalla Petriniin katsellaksemme näkymää tornista, sitten Strahovin luostariin Hradèanyyn.

Sieltä kävelemme Strahovin luostariin, jossa Mozart improvisoi kirkon uruilla. Hradèany-aukiolla ja Pienellä puolella pysähdymme taloissa ja palatseissa, joissa Mozart konsertoi tai asui. Matkamme päättyy Pyhän Nikolauksen kirkkoon, jossa pidettiin sielunmessu 14. joulukuuta 1791 W.A. Mozartin kunniaksi.

Tärkeitä tietoja:
- Tämä kierros on ma, ke ja pe klo 13.30.
- Kesto: 3 tuntia.
- Lastenliput: 1–9 vuotta.
- Tämä kierros tehdään raitiovaunulla, köysiradalla ja jalkaisin, joten suosittelemme asianmukaisia jalkineita ja vaatetusta kaikkiin sääolosuhteisiin.
- Kierroksella on mukana on opas, joka puhuu englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa tai saksaa.
- Ei piilomaksuja tai -kustannuksia.
- Hintaan ei sisälly ruokaa tai juomaa.
- W.A. Mozartin jalanjäljissä päättyy Pienelle puolelle.

 

Varaa liput

Päivämäärä
Hae
W.A. Mozartin jalanjäljissä Tietoja

W.A. Mozartin jalanjäljissä
KOKOONTUMISPAIKKA: 10 minuuttia ennen lähtöä
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Prague

Tietoja

W.A. Mozartin jalanjäljissä
Ma, Ke ja Pe klo 13.30

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Metro Národní Trida

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin