Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Prahan pubikierros

Alkaen € 26.3
Prahan pubikierros (Prague Pub Crawl) tarkoittaa todellisia kansainvälisiä bileitä ja se on yksi suurimmista järjestetyistä pubikierroksista Euroopassa.   ??

Prahan pubikierros on mahtava tilaisuus tavata toisia bilehenkisiä matkailijoita kaikkialta maailmassa virallisessa Pub Crawl -baarissa. Tavataanhan siis Pub Crawl lipputoimistolla (Celetná street 12 – vain 25m päässä vanhan kaupungin aukiolta) ja nautitaan ILMAISISTA JUOMISTA RAJATTOMASTI ensimmäisen tunnin aikana! Voit valita juomia oluen, viinin, vodkan ja böömiläisen absintin väliltä.  

Pub Crawl -baarin jälkeen vieraat seuraavat hauskoja kierrosoppaita ja käyvät 2-3 PRAHAN KUUMIMMASSA BAARISSA JA YÖKERHOSSA. Jokaisessa baarissa saat myös ilmaisen tervetuloshotin!   ??

Lopullinen päämäärämme tällä pubikierroksella on Keski-Euroopan suurin klubi, Karlovy Lazne, johon Prahan pubikierroksella on VIP-pääsy. Joten et maksa, etkä jonota päästäksesi sisään. Klubilla on 5 kerrosta, joissa on eri teema ja eri musiikkityylit joka tasolla. Klubi menee kiinni vasta klo 4.00, joten juhliminen voi jatkua aamuun saakka! Toiminnantäytteinen iltasi Prahassa odottaa! ??  

Tärkeitä tietoja:    
- Kierros on englanniksi. ?
- Lastenliput: Ei lapsihintoja, kaikkien tulee olla vähintään 18-vuotiaita. Todistetta iästä voidaan pyytää! ?
- Ilmaista olutta, viiniä ja shotteja (Ei ad libitum!) sisältyy hintaan.
- Hintaan ei sisälly ruokaa. ?
- Kierros pidetään sateessa ja paisteessa, joten käytä asianmukaista vaatetusta ja jalkineita, koska tämä on kävelykierros. ?
- Tämä kierros alkaa Prague Pub Crawlista ja päättyy Karlovy Lazne yökerhoon!

Aukioloajat

Joka päivä klo 19:30-22:30

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Live-opastus

Kesto: 3 tuntia

Saapumisohjeet

Prahan pubikierros

Osoite
Prague Pub Crawl Celetna Street 12 Prague 1 (25 m from Old Town Square)

×