Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

W.A. Mozartin jalanjäljissä

Alkaen € 37.7
W.A. Mozartin jalanjäljissä on ainutlaatuinen kierros, jonka aikana näet paikkoja, joissa säveltäjänero Mozart Prahassa asui.

Tämä on tilaisuutesi oppia, miksi prahalaiset toivottivat Mozartin niin lämpimästi tervetulleeksi, miksi he rakastivat häntä niin suuresti ja miksi hänen musiikkinsa on valloittanut kaikkien sydämet tässä maassa nykypäivään saakka.

Aloitamme jalkaisin kävellen vanhankaupungin halki pysähtyen Kultainen enkeli -talossa ja Säätyteatterissa. Don Giovannin maailmanensi-ilta oli Säätyteatterissa 29. lokakuuta 1791. Kolmen kultaisen leijonan on paikka, jossa Mozart asui toisen Prahan-oleskelunsa aikana.

Seuraavaksi hyppäämme raitiovaunuun kohti Pientä puolta käydäksemme Tsekin museon musiikkinäyttelyssä. Sitten matkaamme köysiradalla Petriniin katsellaksemme näkymää tornista, sitten Strahovin luostariin Hradèanyyn.

Sieltä kävelemme Strahovin luostariin, jossa Mozart improvisoi kirkon uruilla. Hradèany-aukiolla ja Pienellä puolella pysähdymme taloissa ja palatseissa, joissa Mozart konsertoi tai asui. Matkamme päättyy Pyhän Nikolauksen kirkkoon, jossa pidettiin sielunmessu 14. joulukuuta 1791 W.A. Mozartin kunniaksi.

Tärkeitä tietoja:
- Tämä kierros on ma, ke ja pe klo 13.30.
- Kesto: 3 tuntia.
- Lastenliput: 1–9 vuotta.
- Tämä kierros tehdään raitiovaunulla, köysiradalla ja jalkaisin, joten suosittelemme asianmukaisia jalkineita ja vaatetusta kaikkiin sääolosuhteisiin.
- Kierroksella on mukana on opas, joka puhuu englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa tai saksaa.
- Ei piilomaksuja tai -kustannuksia.
- Hintaan ei sisälly ruokaa tai juomaa.
- W.A. Mozartin jalanjäljissä päättyy Pienelle puolelle.

Aukioloajat

Ma, Ke ja Pe klo 13.30

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 3 tuntia

Saapumisohjeet

W.A. Mozartin jalanjäljissä

Osoite
KOKOONTUMISPAIKKA: 10 minuuttia ennen lähtöä Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Prague

×