Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja kierroksille ja nähtävyyksiin Prahassa

Tervetuloa PrahaLiput.fi-sivustollemme, josta löydät liput nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin turistikohteisiin Prahassa. Voit varata liput vaivattomasti ja turvallisesti kiertoajeluille ja opastetuille kierroksille Prahassa, liput sekä Laterna Magikan tai Mustan teatterin esityksiin. Voit myös lähteä tutustumaan Prahaan iltamyöhään, Segway-kierrokselle tai maistella tšekkiläisiä oluita. Meiltä varaat myös retket Terezinin keskitysleirille tai voit lähteä tutustumaan Prahan vanhaan ja kauniiseen juutalaiskaupunginosaan. Prahan elämykset odottavat sinua muutaman klikkauksen päässä!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Kansanperinneilta ja illallinen

3.8 (5)
Alkaen 62,90 €
Tämä Kansanperinneilta ja illallinen vietetään Prahan sydämessä, mutta puutarhassa ja ravintolassa on hyvinkin tsekkiläisen maaseudun tunnelma.

Otat osaa unohtumattomaan iltaan tsekkiläistä vieraanvaraisuutta ja hauskanpitoa. Puutarhamme ja ravintolamme ovat paikka tälle Slovakian ja Tsekinmaan mustalaistyylisen tanssin juhlalle.

Baari on auki koko illan ajan ja se on ILMAINEN (niin paljon kuin haluat hyvää tsekkiläistä olutta, viiniä ja virvoitusjuomia) ja sinulle tarjotaan perinteinen tsekkiläinen kolmen ruokalajin illallinen tsekkiläisen puutarhajuhlan erityisessä tunnelmassa.

Illan aikana sinua ei pelkästään viihdytetä, vaan myös opit jotain tsekkiläisistä perinteistä ja sinulla on mahdollisuus osallistua hauskanpitoon ja peleihin (vain halutessasi!). Tule mukaamme tähän Tsekinmaan maaseudun ja Prahan musiikin, tanssin, ruoan ja oluen juhlaan!

Tärkeitä tietoja:
- Joka päivä klo 19.00. Ole tapaamispaikassa viimeistään klo 18.45..
- Kesto: 2 ½ tuntia.
- Avoin baari ja kolmen ruokalajin illallinen sisältyvät hintaan.
- Alkamis- ja päättymisosoite on Národní Trida (Katu) 38, 110 00 Praha kansanperinneillalle ja illalliselle!

Aukioloajat

Päivittäinen 19.00 

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Kansanperinneilta ja illallinen

Osoite
Tule tähän osoitteeseen klo 19.15: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida (Katu) 38 110 00 Praha Täältä on kuljetus Kansanperinneiltaan ja illalliselle.

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!