Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Kansanperinneilta ja illallinen

4.0 (1)
Alkaen € 38.7
Tämä Kansanperinneilta ja illallinen vietetään Prahan sydämessä, mutta puutarhassa ja ravintolassa on hyvinkin tsekkiläisen maaseudun tunnelma.

Otat osaa unohtumattomaan iltaan tsekkiläistä vieraanvaraisuutta ja hauskanpitoa. Puutarhamme ja ravintolamme ovat paikka tälle Slovakian ja Tsekinmaan mustalaistyylisen tanssin juhlalle.

Baari on auki koko illan ajan ja se on ILMAINEN (niin paljon kuin haluat hyvää tsekkiläistä olutta, viiniä ja virvoitusjuomia) ja sinulle tarjotaan perinteinen tsekkiläinen kolmen ruokalajin illallinen tsekkiläisen puutarhajuhlan erityisessä tunnelmassa.

Illan aikana sinua ei pelkästään viihdytetä, vaan myös opit jotain tsekkiläisistä perinteistä ja sinulla on mahdollisuus osallistua hauskanpitoon ja peleihin (vain halutessasi!). Tule mukaamme tähän Tsekinmaan maaseudun ja Prahan musiikin, tanssin, ruoan ja oluen juhlaan!

Tärkeitä tietoja:
- Joka päivä klo 19.00. Ole tapaamispaikassa viimeistään klo 18.45..
- Kesto: 2 ½ tuntia.
- Lastenliput: Ei lapsihintoja. Kaikki maksavat saman.
- Avoin baari ja kolmen ruokalajin illallinen sisältyvät hintaan.
- Alkamis- ja päättymisosoite on Národní Trida (Katu) 38, 110 00 Praha kansanperinneillalle ja illalliselle!

Aukioloajat

01/04 - 31/10: Päivittäinen 19.30 01/11 - 31/03: perjantai ja lauantai 19:30

Varaa

lau, 15 jou 2018

Saapumisohjeet

Kansanperinneilta ja illallinen

Tule tähän osoitteeseen klo 19.15: Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida (Katu) 38 110 00 Praha Täältä on kuljetus Kansanperinneiltaan ja illalliselle.