Ticmate
Lippuja kansainvälisiin tapahtumiin
Yli 130 maassa ja 6 mantereella

Lisätietoja PrahaLiput.fi

PrahaLiput.fi on ruotsalaisomisteinen yritys, jolla on toimipaikkoja Ruotsissa, Kööpenhaminassa, Barcelonassa ja puhelinpalvelu Lontoossa. PrahaLiput.fi:n toimintatehtävänä on auttaa ihmisiä, jotka haluavat saada tietoja ja lippuja nähtävyyksiin, kierroksille, kiertoajeluille, oopperaan/balettiin, Laterna Magikaan ja illallistapahtumiin Prahassa nopealla, turvallisella ja varmalla tavalla. Paikallisten tarjoustemme ja yhteyksiemme ansiosta tarjoamme aina kilpailukykyiset hinnat, myös tapahtumiin, jotka voivat olla loppuunmyytyjä Prahassa. Asiakkaanamme takaamme sinulle, että voit ostaa lippusi turvallisesti turvallisessa ympäristössä ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että oleskelusi Prahassa on juuri niin fantastinen kuin odotit.

Yritystä ohjaa intohimo ja kiinnostus

PrahaLiput.fi-yrityksen taustamies Marcus Moeschlin on intohimoinen musikaalien, konserttien ja muiden tapahtumien seuraaja. Jo 18-vuotiaana hän järjesti matkoja rock-konsertteihin Ruotsissa. Marcusin tavoitteena on aina ollut tarjota ihmisille hyviä tapahtumia ja kansainvälisiä kokemuksia edulliseen hintaan. Tämä kävi ilmi erityisesti hänen ollessaan Ruotsin Box Officen omistaja. Marcus on myös yksi tapahtuma-alan digipioneereja, sillä jo vuonna 1990 hän oli mukana luomassa ainutlaatuista Global Tickets -verkostoa, jossa 22 maata osti ja myi kansainvälisiä tapahtumalippuja sähköisesti keskenään. Tuohon aikaan kilpailijat käyttivät vielä faksia, teleksiä ja puhelinta. Verkosto sai vuonna 1992 englantilaisen Queen's Award -palkinnon parhaasta vienti-ideasta.

Tanskan toimistossa Kööpenhaminassa työskentelee Kim Harbers. Kim jakaa Marcuksen intohimon kaikenlaisia tapahtumia kohtaan, mutta erityisen kiinnostunut hän on musikaaleista ja urheilusta. Kimin ura kansainvälisten tapahtumien lipunmyynnin parissa alkoi vuonna 1996, kun hänet palkattiin ARTE Udlandiin, yhteen Global Tickets -verkostoon kuuluneeseen yritykseen. Kim työskenteli usean vuoden ajan Tanskan maajohtajana ja Pohjoismaiden päällikkönä. Kuten huomaat, LontoonMusikaalit.fi-sivuston taustalta löytyy monen vuoden kokemus. Toimipisteet Ruotsissa ja Tanskassa ja contact center Suomessa tekevät yrityksestä paikallisen – kansainvälisiä verkostoja ja kunnianhimoja unohtamatta.

PrahaLiput.fi-yrityksen omistaja on Ticmate

Marcus Moeschlinin pääyritys Ticmate on ollut olemassa vasta vuodesta 2006 lähtien, mutta todellisella menestyksellä joka vuosi alusta lähtien. Ticmaten visio on olla johtava toimija Euroopassa kaikenlaisten kansainvälisten tapahtumien ja kaikenlaisen tapahtumamatkustamisen lipunmyynnissä. Osana tätä strategiaa Ticmate lanseerasi ensimmäisen musikaalisivustonsa; LondonMusikaler.se. Tänään voit löytää LondonMusikaler.se:n kymmenellä eri kielellä useammassa kuin kymmenessä maassa, mukaan lukien LontoonMusikaalit.fi, LontoonMusikaalit.fi in Suomi. PrahaLiput.fi:n visio on se, että sen tulisi olla saatavilla useammalla kuin 15 kielellä, ja saada paikallisia asiakkaita useammassa kuin 40 maassa. 2009-2012 Ticmate lanseerasi myös sivustot, joilla oli jalkapallolippujen myyntiä Isossa-Britanniassa ja Espanjassa, mukaan lukien. LontoonJalkapallo.fi, BarcelonaJalkapallo.fi ja MadridJalkapallo.fi ja hyvin suositut sivustot PariisiLiput.fi, LontoonLiput.fi LontoonLiput.fi, RoomaiLiput.fi ja NewYorkLiput.fi myyvät lippuja nähtävyyksiin, nähtävyyksien katseluun, tapahtumiin ja kuljetukseen Pariisissa, Lontoossa, Roomassa ja New Yorkista. Suomen uusi Formula1 liput sivusto Formula1Liput.fi
Hallituksesta löydät, VD Marcus Moeschlin rinnalla Kim Harbers , Ole Oftedal, ja Jan Friedman. Sekä Oftedalilla että Friedmanilla on vuosien kokemus sekä yrityksen johtamisesta että monista hallituksista kaupan, matkustamisen ja tiedotusvälineiden piirissä.