Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja kierroksille ja nähtävyyksiin Prahassa

Tervetuloa PrahaLiput.fi-sivustollemme, josta löydät liput nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin turistikohteisiin Prahassa. Voit varata liput vaivattomasti ja turvallisesti kiertoajeluille ja opastetuille kierroksille Prahassa, liput sekä Laterna Magikan tai Mustan teatterin esityksiin. Voit myös lähteä tutustumaan Prahaan iltamyöhään, Segway-kierrokselle tai maistella tšekkiläisiä oluita. Meiltä varaat myös retket Terezinin keskitysleirille tai voit lähteä tutustumaan Prahan vanhaan ja kauniiseen juutalaiskaupunginosaan. Prahan elämykset odottavat sinua muutaman klikkauksen päässä!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Prahan Kultainen Kaupunkikierros

3.9 (20)
Alkaen 45,30 €
Prahan kultainen kaupunkikierros on epäilyksettä fantastinen kiertoajelu. Näet Prahan historialliset nähtävyydet bussista, laivalta ja myös kävellen! Se on pisin ja kaikkein kattavin tutustuminen Prahaan, jonka voimme tarjota sinulle!

Kierros alkaa bussilla, jolla ohitamme Säätyteatterin, jossa pidettiin W.A. Mozartin Don Giovannin ensi-ilta. Täältä kierroksemme jatkuu Kansallisteatterin ohi Smetanan rantakadulle, josta voit ihailla upeaa panoraamanäkymää Prahan linnasta ja Kaarlensillasta.

Tämän jälkeen ajamme Vanhaankaupunkiin ja Uuteenkaupunkiin katsomaan Wenceslas-aukiota, Prahan sydäntä. Wenceslas-aukion jälkeen siirrymme Kaarlenaukiolle, ja näemme Tanssivan talon joelta. Nyt menemme joen toiselle puolelle katsomaan Pientä puolta, jota hallitsee Pyhän Nikolauksen kirkko. Heti sen jälkeen aloitamme Prahan linnan kierroksemme (jalkaisin), ohitamme Pyhän Vituksen katedraalin, vanhan kuninkaanlinnan ja Pyhän Yrjön luostarin, jotta pääsemme vanhoille linnanportaille. Sitten menemme takaisin Kaarlensillalle (jalkaisin), jossa kerrotaan vähän sen patsaista. Tämän jälkeen nousemme risteilylaivalle joka vie meidät paikkoihin, joihin suuret risteilyalukset eivät pääse – Devil’s Stream -kanavalle, jotta voimme lumoutua Pienen puolen kuvankauniista kulmista. Risteily kestää 45 min. ja virvokkeita tarjotaan.

Kun risteily on ohi, kävelemme Klementinumin halki (jalkaisin) Vanhankaupungin aukiolle (jalkaisin), jossa on kuuluisa Astronominen kello vuodelta 1410!

Kierros päättyy Vanhankaupungin aukiolle!

Tärkeitä tietoja:
- Tämä kierros alkaa joka päivä klo 15.00.
- Kesto: 3 ½ tuntia.
- Lastenliput: 1–9 vuotta.
- Tämä kierros tehdään bussilla, laivalla ja kävellen, joten suosittelemme asianmukaisia jalkineita ja vaatetusta kaikenlaisiin sääolosuhteisiin.
- Kierroksella on mukana opas, joka puhuu englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa ja saksaa.
- Ei piilomaksuja ja -kustannuksia.
- Prahan kultainen kaupunkikierros päättyy Vanhankaupungin aukiolle.

Aukioloajat

Joka päivä klo 15.00
Varaa nyt

Erittäin hyvä: 3.9 – 20 Arvostelut

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Kesto: 3 tuntia 30 minuuttia

Saapumisohjeet

Prahan Kultainen Kaupunkikierros

Osoite
KOKOONTUMISPAIKKA: 5 minuuttia ennen lähtöä Gray Line/Bohemia Departure Booth Národní Trida 38 110 00 Prague

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!