Tsekkiläistä olutta ja illallinen

Täältä sivustolta PrahaLiput.fi voit ostaa lippuja tsekkiläisen oluen maistajaisiin Prahassa, pubikierrokselle Prahan keskustassa ja osallistua perinteiselle, tsekkiläiselle illalliselle! Et voi käydä Prahassa ilman herkullisten tsekkiläisten oluiden maistamista – Osta lippusi tsekkiläisen oluen maistajaisiin, Prahan pubikierrokselle ja illalliselle Prahassa täältä!

Tsekkiläistä olutta ja illallinen
 
Illallinen kunnantalolla

Illallinen kunnantalolla

Nauti herkullinen ja perinteinen tsekkiläinen illallinen kunnantalolla Prahan sydämessä. Osta lippusi tälle illalliselle Prahassa täältä!

Alkaen € 26.90
Kansanperinneilta ja illallinen

Kansanperinneilta ja illallinen

4.0
(1)

Kansanperinneilta illallisen, juomien ja tanssin kera Prahassa on unohtumaton. Osta lippusi Kansanperinneiltaamme Prahassa täältä ja ota osaa perinteiseen tsekkiläiseen juhlaan!

Alkaen € 36.00
Prahan pubikierros

Prahan pubikierros

Prahan pubikierros (Prague Pub Crawl), käy 2-3 pubissa ja illan lopuksi Euroopan suurimmassa pubissa/klubilla. Prahan pubikierros sisältää ilmaisia drinkkejä ja olutta. Osta bilelippusi Prahan pubikierrokselle täältä!

Alkaen € 23.20
Prahan olutpanimo -kierros

Prahan olutpanimo -kierros

Prahan olutpanimo -kierros on paras olut elämys Tšekeissä. Osta lippusi Prahan Olutpanimo -kierrokselle täältä ja maista kuuluisaa tšekkiläistä olutta!

Alkaen € 51.60
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin