Black Light Theatre Srnec

Black Light Theatre Srnec

Hinta/henkilö alkaen € 25.80

Vierailu Prahan Mustassa teatterissa (Black Light Theatre) on värikäs ja fantastinen kokemus, todellinen ja perinteinen tsekkiläinen teatteritapahtuma.

Black Light Theatre is a place where a mundane world gets transformed ito a surreal non-verbal experience
Black Light Theatre Srnec is the only original black light theatre in Prague. A place where a mundane world gets transformed into a surreal non-verbal experience with living objects, mischievous animals, and both visible and invisible actors who will make you never forget these 90 minutes full of laughter and interactive wittiness.
 
Come and see the first black light theatre sketch ever created. Come and listen to the music composed by the founder of the theatre himself.

Since 1961 the shows of Black Light Theatre Srnec have been seen on all five continents and at almost 90 festivals around the world. Don’t miss the opportunity to see the company on its home stage in the marvellous heart of Europe.
Joten tule ja nauti mustan teatterin vaikuttavasta varjojen ja valojen vastakohdasta, mahtavista visuaalisista tehosteista, omalaatuisesta musiikista ja tansseista.

Tule mukaamme ja käy majesteettisten värien fantastiseen maailmaan.

Tärkeitä tietoja:
- Tule mustaan teatteriin hyvissä ajoin löytääksesi paikkasi jne. Myöhässä olevia ei päästetä sisään ennen sopivaa taukoa.
- Kesto: 1½ tunti.
- Lastenliput: 2–9 vuotta.
- Ohjelmisto voi muuttua lyhyellä varoituksella.
- Tämä kierros alkaa ja loppuu Mustaan teatteriin!

 

Erinomainen 4.2

4.2 12 customer reviews
Black Light Theatre Srnec miellytti todella paljon

Teatteriesitys 8.6.2018 oli erinomainen - hauska ja viihdyttävä. Koska tämä oli ensimmäinen vierailumme Black Light teatteriesitykseen, emme osanneet etukäteen odottaa, mitä tuleman piti. Yllätyimme positiivisesti. Teatterin asiakaspalveluhenkilökunta oli erityisen ystävällinen, kun kävimme "ovella" jo aiemmin päivällä varmistamassa, että saavumme illalla oikeaan paikkaan. Teatterin löytämisessä oli sitä ennen hiukan haastetta, koska sisäänkäynti on aika huomaamaton. Maamerkkinä voisi pitää porttikonkia, jonka vieressä kadulla on McDonalds -ketjuravintola. Katso porttikongin yläpuolella olevaa pientä mustavalkoista kylttiä, jossa on teatterin nimi. Lippujen varaaminen Prahaliput.fi:ssä oli helppoa ja ostoksen saattoi maksaa verkkomaksuna ilman luottokorttitietojen luovuttamista. Kätevää.

Irmeli
KES, 13 KES 2018
4.2
Hieno kokemus

Esitys oli hieno ja erilaista teatteria, jota Suomessa ei näe. Sitä oli helppo seurata, kun siinä ei puhuta, vaan musiikki soi taustalla. Esitys koostuu tanssista, pantomiimista ja valoshowsta ja siinä oli huumoria. Katsomo oli täynnä ja katsojat tuntuivat nauttivan esityksestä. Suosittelen.

Jaana
PER, 08 JOU 2017
4.2
Katsomisen arvoinen

Kannattaa käydä katsomassa. Prahassa paljon mustaa teatteria, tämä oli erinomainen.

Maija, Helsinki
SUN, 27 ELO 2017
4.2
Loistava esitys

Jotakin uutta ja ennenkokematonta: yllätti positiivisesti, hauska, viihdyttävä, helposti ymmärrettävä, sopii sekä aikuisille että lapsille, taitavasti esitetty. Suosittelemme ehdottomasti Black Light -teatteriesitystä kaikille. Liput sai helposti netin kautta.

Leena
SUN, 14 TOU 2017
4.2
Perinteistä Tsekkiläistä!

Jos haluat nähdä perinteistä Tsekkiläistä teatteria, tämä on sitä.
Kannattaa mennä. Tätä et Suomessa näe.

Pertti, Helsinki
PER, 24 MAA 2017
4.2
Black Theater, hauskaa ja taitavaa teatteria

Black Theater Prahassa oli erittäin hienosti toteutettua ja hauskaa teatteria. Ei kielimuuria. Esityksen kesto oli 1,5 h ja se meni niin nopeasti, että olisin voinut nauttia esityksestä pidempäänkin, rento meininki.
Osoite Na Prikope.

Ulla, Mikkeli
SUN, 27 MAA 2016
4.2
Suosittelen

Teatteri oli odotettua pienempi, mutta esitys oli oikein viihdyttävä. Lippujen varaus/lunastus oli helppoa.

Hanna, Sastamala
LAU, 05 JOU 2015
4.2
Black Light Theatre

Liput oli helppo varata, paikka löytyi hyvin,vastaanotto paikassa oli ystävällinen , esitys oli hyvä.

Mirja, Helsinki
TII, 17 MAR 2015
4.2
Black Light Theatre in Prague

It was different theatre. They didn't speak so there was moving all the time. It was quite funny and there was also dancing.

Taina, Pertteli
MAA, 21 HEI 2014
4.2
Black light theatre - hieno kokemus!

Suosittelen, hienoa ja viihdyttävää teatteria

Taina, Helsinki
MAA, 09 KES 2014
4.2
Black light theatre helmikuussa 2014

Liput varasin ja maksoin hyvissä ajoin ennen matkaa, se oli helppoa. Ensikertaa Prahassa, ja kaiken muun nähtävän lisäksi teatteriesitys oli ihan kelpo juttu. Black light esitys oli mielestäni humoristinen ja jännä, näyttelijät olivat taitavaa porukkaa. Yleisössä oli myös lapsia, mutta esitys sopi kyllä kaikenikäisille. Suosittelen yhdeksi kokemisen arvoiseksi kohteeksi Prahassa!

Anne, Helsinki
TOR, 27 HEL 2014
4.2
Netistä lippujen varaus

Esitys oli todella hyvä, ja teatteri löytyi helposti ja oli lähellä hotelliamme. Liput oli helppo varata ja tulostaa netistä lappunen jolla saimme lippukassalta liput. Suosittelen, kaikki toimi varaukseni mukaisesti.

Riitta, Helsinki
SUN, 29 SYY 2013
4.2

Varaa liput

Päivämäärä
Black Light Theatre Srnec Tietoja

Black Light Theatre Srnec
Black Light Theatre Srnec
Palace Savarin,
Na Příkopě 10,
Prague 1.

Tietoja

Black Light Theatre Srnec
Katso kalenterista päivä ja aika

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Mustek

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin