Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja kierroksille ja nähtävyyksiin Prahassa

Tervetuloa PrahaLiput.fi-sivustollemme, josta löydät liput nähtävyyksiin, kierroksille ja muihin turistikohteisiin Prahassa. Voit varata liput vaivattomasti ja turvallisesti kiertoajeluille ja opastetuille kierroksille Prahassa, liput sekä Laterna Magikan tai Mustan teatterin esityksiin. Voit myös lähteä tutustumaan Prahaan iltamyöhään, Segway-kierrokselle tai maistella tšekkiläisiä oluita. Meiltä varaat myös retket Terezinin keskitysleirille tai voit lähteä tutustumaan Prahan vanhaan ja kauniiseen juutalaiskaupunginosaan. Prahan elämykset odottavat sinua muutaman klikkauksen päässä!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Prahan linna - ohita jonot

4.4 (5)
Alkaen 16,00 €

Ohita jonot Prahan linnaan. Tämä kuuluisa linna on tšekkiläisten maiden muinainen symboli ja yksi Tšekin tasavallan tärkeimmistä kulttuurisista instituutioista. Prahan linna, joka sijaitsi kerran pyhän Rooman valtakunnan sydämessä, toimii tätä nykyä Tšekin presidentin ja kruunun jalokivien kotina.

Kohokohdat

- Ohita jonot Prahan linnaan
- Kuuntele lyhyt johdatus ennen sisäänkäyntiä
- Osta liput meiltä ja tutustu paikkaan yli kahden päivän ajan 
- Ihaile maailman suurinta muinaista linnaa 
- Koe läheltä tämä satumainen linna
- Tutustu linnan kauniisiin sisätiloihin

Mitä odottaa?

Tutustu maailman suurimpaan muinaiseen linnaan
Guinnessin maailman ennätyskirjan mukaan Prahan linna on laajin yhtenäinen linnakompleksi maailmassa, jonka alue kattaa lähes 70,000 m². Tämä titteli ei ole hassumpi, sillä linna rakennettiin jo 800-luvulla. Se on käynyt läpi jälleenrakennuksia, remontteja, tulipaloja ja linna toimi myös toisen Prahan defenestraation tapahtumapaikkana, mikä johti Böömin kapinaan.

Linna näyttää upealta kauempaakin, mutta kävijä löytää linnoituskopleksin sisäpuolelta paljon ihmeteltävää: museoita, gallerioita ja kulttuurin aarteita. Tämän takia linna on yksi kaupungin suosituimmista paikoista. Mikäli kävijää kiinnostaa historia, kauniit esineet, kuninkaalliset tai aseet, täältä löytyy jotain jokaiseen makuun.

Tapaat edustajamme suoraan Pyhän Vituksen katedraalin edessä ja saat häneltä lippusi. Tämä on hyvin tärkeä kohta muistaa - muuten et voi käyttää lippuasi! 

Tämän jälkeen voit aloittaa suoraan Prahan linnan kierros B:n. Tähän reittiin sisältyy linnan sisäpuoli, vanha kuninkaallinen palatsi, St. George's Basilica, viehättävän vanhanaikainen Golden Lane ja Pyhän Vituksen katedraali sekä sen upeat lasimaalaukset.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistuksen jälkeen e-lippusi lähetetään suoraan sähköpostiisi. Mobiililiput hyväksytään. 

Miten toimin?
Paras tapa saapua linnalle on sivusisäänkäynnistä, joka on 10 minuutin kävelymatkan päässä Malostranskán metroasemalta. Olethan paikalla linnalla jo klo 11.20, jotta sinulla on runsaasti aikaa turvatarkastuksen läpikäymiseen.

Tapaa edustajamme Pyhän Vituksen katedraalin pääsisäänkäynnin edessä linnalla klo 12.05. Edustajamme pitää kädessään sinivalkoista sateenvarjoa avattuna ja odottaa maksimissaan 10 minuuttia, joten älä saavu myöhässä - muuten et voi käyttää lippuasi. 

Kuinka kauan lippuni on voimassa?
Lippusi on voimassa kaksi päivää. 

Lippukategoriat

Aikuinen (17+)
Lapsi (6-16)
Pikkulapsi (0-5) 

Aukioloajat

Pidä huolta, että saavut linnalle jo klo 11.20, jotta sinulla on runsaasti aikaa turvallisuustarkastuksen läpikäymiseen. Sinun tulee tavata lipunmyynnin edustaja lippujen noutoa varten klo 12.05.

Mitä ei sisälly hintaan?

- Linnan opastettu kierros
- Jonon ohi -sisäänpääsy linnan pakolliseen turvatarkastukseen

 

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Säästä aikaa – ohita jonot

Live-opastus

Mitä sisältyy hintaan?

- Jonon ohi -sisäänpääsy Prahan linnaan
- Tavatessasi edustajamme tapaamispaikalla hän pitää lyhyen johdannon kohteeseen englanniksi 

Saapumisohjeet

Prahan linna - ohita jonot

Osoite
Prahan linna Pražský hrad Praha

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!