Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Vaclav Havel jaettu lentokenttäkuljetus

Sen sijaan, että stressaisit julkisesta liikenteestä tai taksin nappaamisesta, voit valita vaivattomamman kuljetuksen lentokentältä hotellillesi. Lomasi voi alkaa heti ja ilman häslinkiä! Kuljettajamme tapaa sinut  Prahan Vaclav Havel lentoasemalla ja vie sinut hotellillesi. 

Riippumatta siitä matkustatko yksin, jonkun kanssa tai isompana ryhmänä, kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettamme takaavat sinulle vaivattoman kuljetuksen Vaclav Havelista hotellillesi. 

Sivullamme voit varata nopean, tehokkaan ja yksityisen kuljetuksen lentokentän ja hotellisi välillä. Ovelta-ovelle kuljetuksemme vie sinut lentokentältä hotellille tai päin vastoin. 

Varaa jaettu kuljetuksesi Vaclac Havelin lentokentältä täällä. Kuljettajasi tapaa sinut lentokentällä ja vie hotellillesi ja jos haluat, voit varata kuljetuksen myös paluumatkallesi, hotellilta lentokentälle. 

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen, saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Jos haluat varata yksityisen kuljetuksen Vaclav Havelin lentokentältä molempiin suuntiin (meno-paluu), tulee sinun tehdä kaksi erillistä varausta: yksi matkalle lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle, sillä jokainen varaus vaatii oman varausnumeron. 

- Ennen kuin lopetat varauksesi, sinua pyydetään antamaan matkustajien nimet, saapumis- ja lähtöpäivä, lentotiedot sekä hotellisi tiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), jotta voimme järjestää kuljetuksen. 

- Lastenlippu on saman hintainen kuin aikuisenlippu. 

- Sivulla annetut hinnat ovat hinta per auto, ei hinta per henkilö.

- "Minivan" -kuljetukseen mahtuu noin 1-7 henkilöä. 

- Saapuessasi Prahaan, kuljettajasi odottaa sinua parkkitalossa C, missä meidän toimistomme "Dvorak - Rent a Car" sijaitsee myös. Rakennus C on juuri saapumishallia A vastapäätä. Seuraa opasteita kohti autonvuokraustoimistoja.

- Ainostaan yksi matkatavara + pieni käsimatkatavara sisältyy kuljetukseen. 

- Lentokenttäkuljetuksen hintaan sisältyy tippi, verot ja muut maksut.

Aukioloajat

Palvelee: 24h päivässä, 7 päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa.

Saapumisohjeet

Vaclav Havel jaettu lentokenttäkuljetus

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!