Vaclav Havel yksityinen lentokenttäkuljetus

Alkaen € 0

Sen sijaan, että stressaisit julkisesta liikenteestä tai taksin nappaamisesta, voit valita vaivattomamman kuljetuksen lentokentältä hotellillesi. Lomasi Prahassa voi alkaa heti ja ilman häslinkiä! Kuljettajamme tapaa sinut Prahan Vaclav Havel lentoasemalla ja vie sinut hotellillesi. 

Riippumatta siitä matkustatko yksin, jonkun kanssa tai isompana ryhmänä, kokeneet ja ammattitaitoiset kuljettamme takaavat sinulle vaivattoman kuljetuksen Vaclav Havel lentokentältä hotellillesi. 

Sivullamme voit varata nopean, tehokkaan ja yksityisen kuljetuksen Prahan lentokentän ja hotellisi välillä. Ovelta-ovelle kuljetuksemme vie sinut lentokentältä hotellille tai päin vastoin. 

Varaa yksityinen kuljetuksesi Vaclav Havelin lentokentältä täällä. Kuljettajasi tapaa sinut lentokentällä ja vie hotellillesi ja jos haluat, voit varata kuljetuksen myös paluumatkallesi, hotellilta lentokentälle. 

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen, saat e-lipun sähköpostiisi. Tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.

- Jos haluat varata yksityisen kuljetuksen Vaclav Havelin lentokentältä molempiin suuntiin (meno-paluu), tulee sinun tehdä kaksi erillistä varausta: yksi matkalle lentokentältä hotellille ja hotellilta lentokentälle, sillä jokainen varaus vaatii oman varausnumeron. 

- Ennen kuin lopetat varauksesi, sinua pyydetään antamaan matkustajien nimet, saapumis- ja lähtöpäivä, lentotiedot sekä hotellisi tiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), jotta voimme järjestää kuljetuksen. 

- Lastenlippu on saman hintainen kuin aikuisenlippu. 

- Sivulla annetut hinnat ovat hinta per auto, ei hinta per henkilö.

- 1-2 henkilölle valitset "sedan", 3-5 henkilölle "van" ja 6-9 henkilölle "minivan" -vaihtoehdon. 

- Yli 10 matkustajan ryhmille, tarjoamme erikoisvaihtoehdon. Otathan meihin yhteyttä, mikäli toivot varaavasi kuljetuksen isommalle ryhmälle. 

- Ainostaan yksi matkatavara + pieni käsimatkatavara sisältyy kuljetukseen. 

- Lentokenttäkuljetuksen hintaan sisältyy tippi, verot ja muut maksut.

Aukioloajat

Palvelee: 24h päivässä, 7 päivänä viikossa ja 365 päivänä vuodessa. 

Varaa

tii, 11 jou 2018

Saapumisohjeet