Prahan Suuri Kaupunkikierros

Prahan Suuri Kaupunkikierros

Hinta/henkilö alkaen € 30.20

Tämä täysin opastettu kaupunkikierros Prahassa, joka tunnetaan myös ”sadan tornin kaupunkina”, on täydellinen tilaisuus sinulle nähdä eniten Prahasta alle 3 tunnissa.

Näet Säätyteatterin vanhassa kaupungissa, joka isännöi W.A. Mozartin Don Giovannin ensi-iltaa. Kuljemme sitten Kansallisteatterin ohi, nautimme upeasta panoraamanäkymästä Prahan linnasta ja Kaarlensillasta, siirrymme sitten Ruutiportille, Wenceslas-aukiolle, uudenkaupungin keskustaan, Kaarlenaukiolle ja uudistettuun Tanssivaan taloon.

Nyt ylitämme Jirasek-sillan ja jatkamme kierrosta Pienellä puolella, jota hallitsee Pyhän Nikolauksen kirkko. Täältä aloitamme kävelymme Prahan linnan alueella, näemme Pyhän Vituksen katedraalin, jossa Tsekinmaan kruununjalokiviä säilytetään. Lobkowicz-palatsissa voit nauttia virkistävän kupillisen herkullista kahvia kauniissa, historiallisessa kahvilassa. Kahvitauon jälkeen palaamme Leijonahoviin, josta menemme Juutalaiskaupungin halki, Euroopan vanhinta synagogaa pitkin Vanhankaupungin aukiolle, yhdelle Prahan vanhimmista markkinapaikoista, jossa on sen historiallinen kaupungintalo ja maailmankuulu Astronominen kello.

Tänne suuri kaupunkikierroksemme päättyy!

Tärkeitä tietoja:
- Tämä kierros alkaa joka päivä klo 10.00.
- Kesto: 3 tuntia
- Lastenliput: 1–9 vuotta.
- Tämä kierros tehdään bussilla ja kävellen, joten suosittelemme asianmukaisia jalkineita ja vaatetusta kaikkiin sääolosuhteisiin.
- Kierroksella on mukana opas, joka puhuu englantia, espanjaa, ranskaa, italiaa tai saksaa.
- Ei piilomaksuja tai -kustannuksia.
- Hintaan ei sisälly ruokaa tai juomia.
- Prahan suuri kaupunkikierros loppuu Vanhankaupungin aukiolle.

 

Erittäin hyvä 3.5

3.5 2 customer reviews
Ensitutustuminen Prahaan

Oli paljon asiaa lyhyessä ajassa, joten ei ehkä kaikkea ehtinyt mieltää. Opas oli hyvä ja yritti kovasti meitä vanhoja auttaa ja ottaa huomioon.

Aimo, Vantaa
MAA, 03 HEI 2017
3.5
Prahan suuri kaupunkikierros

Lippujen etukäteistilaus onnistui netin kautta normaalisti. Kolmen tunnin kaupunkikierros sopi meille loman ensimmäisenä aamuna hyvin, siitä sai yleiskäsitystä kaupungista ja nähtävyyksistä bussilla ja jalan Ja kuten opas mainitsi yksityiskohtiin voi tutustua omalla ajallaan tarkemmin jos haluaa. Kierrokselle oli helppo lähteä ja palata, opas oli kiva ja huumorintajuinen, kuski myös, kaikki toimi. Ryhmämme ainakin tällä kertaa oli pieni (11 hkl ) joten liikkuminenkin meni sujuvasti.

Maija, Kouvola
LAU, 11 MAA 2017
3.5

Varaa liput

Päivämäärä
Prahan Suuri Kaupunkikierros Tietoja

Prahan Suuri Kaupunkikierros
KOKOONTUMISPAIKKA: 10 minuuttia ennen lähtöä
Gray Line/Bohemia Departure Booth
Národní Trida 38
110 00 Prague

Tietoja

Prahan Suuri Kaupunkikierros
Joka päivä klo 10.00

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Metro Národní Trida

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin